Parkirao autobus na cesti i otišao po cigarete u trgovinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Do sada smo objavljivali razne fotografije raznih događaja iz Požeštine, no ove bi zasigurno mogle zauzeti vodeće mjesto.
Još jednu priču iz kategorije vjerovali ili ne, šalje nam naš čitatelj, a radnja se odvijala u Orljavskoj ulici u Požegi.
“Pazite ovo, legenda je parkirao autobus na cesti, upalio je sva četiri i otišao je u trgovinu po cigarete, na takvom nepreglednom mjestu on parkira autobus zbog cigara” – ljutito nam prepričava čitatelj.
“Nisam ga slikao jer ni vi ne bi smjeli objaviti ovu legendu jer bi vas tužio pa sam slikao samo autobus da se vidi kako “majstor” parkira zbog cigara” – govori nam.

Upit smo poslali tvrtki “Slavonija bus” čiji je sporni autobus, no odgovor nismo dobili. Inače, ovu tvrtku iz Slavonskog Broda godinama plaća Grad Požega za prijevoz, tako da im ovo zasigurno i nije nekakva reklama.
Također smo tvrtki sugerirali da nam se nekoliko čitatelja starije životne dobi žalilo na prebrzu vožnju pojedinih vozača koji umirovljenike voze “kao krumpire” – govori nam čitateljica, no niti na to nismo dobili odgovor.
Uz parkiranje na nepropisnom mjestu, vozač autobusa je autobus ostavio bez nadzora, što je još jedna stvar koja ne zaslužuje pohvalu i koja je kažnjiva.
Iako se vidi da je autobus jedva malo” zagazio” preko parkirnih mjesta, većina vozila je i dalje na cesti. Nadamo se da se ovakve stvari više neće događati i da će ovo biti primjer da se takve stvari ne smiju raditi jer zbog nečijeg nemara i neodgovornosti, može se dogoditi najcrnji scenarij.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *