Uvjeti korištenjaKorištenjem Požeški.hr portala prihvaćate slijedeće uvjete korištenja:


Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti portal Požeški.hr ukoliko ne krše pravila korištenja.

Požeški.hr portal ne odgovara za sadržaj koji se nalazi na drugim web-stranicama i servisima prema kojima upučujemo linkove. Požeški.hr ne odgovara ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.


Autorska prava


Sadržaj na Portalu zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Požeški.hr ili vlasnika sadržaja. Požeški.hr odlučan je u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora.
Požeški.hr tužit će prekršitelje pred sudom u Požegi.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Požeški.hr koristeći adresu: [email protected]


Oglašavanje


Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kontaktirajte nas putem e-mail: [email protected]Podrška i pomoć


Požeški.hr ne pruža svojim korisnicima telefonsku podršku. Pomoć i podršku pružamo isključivo preko e-maila: [email protected]. Uredništvo Požeški.hr ne jamči da će biti u mogućnosti odgovoriti na sve upite.


Prenošenje sadržaja


Prenošenje tekstualnog sadržaja dozvoljeno je u skraćenom obliku s istaknutim “živim” hyperlinkom koji klikom čitatelja usmjerava na izvorni članak na Požeški.hr i s jasno istaknutim izvorom informacije u tekstu.

Fotografije je dozvoljeno preuzimati jedino uz suglasnost urednika Požeški.hr i autora. Ukoliko se ne radi o fotografijama u vlasništvu Požeški.hr, autorska prava reguliraju se s autorom i vlasnikom fotografije koji je istaknut uz svaku objavljenu fotografiju.


KOMENTIRANJE SADRŽAJA


Komentiranje sadržaja Požeški.hr dozvoljeno je svim korisnicima i posjetiteljima koji koriste društvenu mrežu Facebook na službenoj stranici portala pod nazivom “Požeški.hr”

Uredništvo ne moderira i ne uređuje komentare koje putem Facebook profila ili na drugi način unose korisnici odnosno čitatelji. Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje uredništva, već svakog komentatora ponaosob.

Izdavač i uredništvo Požeški.hr-a niti na koji način nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj. Nije dopušteno vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim korisnicima, tako ni novinarima, autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, novinarima ili subjetkima članka mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Zabranjeno je spammanje ili bilo kakvo komentiranje s ciljem narušavanja ugleda drugih korisnika, pretplatnika, djelatnika portala ili nakladnika.

Zabranjeno je komentiranje s lažnih profila.

Uredništvo Požeški.hr-a zadržava pravo bez objašnjenja ukloniti bilo koji komentar koji nije u suglasnosti s gore navedenim pravilima ili dobije prijavu nezakonitog i nedopuštenog sadržaja komentara.

Ista pravila vrijede i za komentiranje na portalu Požeški.hr


Promjene pravila


Požeški.hr zadržava pravo da u bilo koje vrijeme bez najave promijeni pravila. Korištenjem portala Požeški.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.