Branko Miličević: Naš stručni tim svakodnevno brine o zdravlju i dobrobiti vašeg ljubimca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Naš glavni interes je promicanje zdravog načina života kućnih ljubimaca. Naša vizija vodi sve aspekte našeg poslovanja.
Švedska tradicija, održivost i visokokvalitetni proizvodi
Kvalitetan proizvod temelj je našeg poslovanja. Husse nudi preko 300 visokokvalitetnih proizvoda za pse, mačke i konje. Naša hrana je proizvedena prema tradicionalnim skandinavskim receptima i razvijena od pažljivo odabranih sastojaka. Husse proizvodni proces je pod stalnom veterinarskom kontrolom kako bi našim klijentima pružili visoku kvalitetu proizvoda. Budući da Husse proizvodi nisu dostupni u trgovinama, kupci mogu obaviti kupnju kontaktiranjem lokalnih distributera ili proizvode mogu naručiti putem interneta.

Nutricionistički savjeti i lokalna podrška
Husse nudi dostavu na kućnu adresu uz pomoć lokalnih distributera. Naši distributeri prolaze redovite nutricionističke edukacije kako bi vam bili podrška u odabiru najboljeg proizvoda za vašeg ljubimca.

Husse je posvuda u Hrvatskoj
Centralni ured Husse Hrvatska i naše glavno skladište se nalaze u Zagrebu, a naši franšizeri i distributeri dostavljaju Husse proizvode po cijeloj Hrvatskoj. Osim što proizvode dostavljaju na kućnu adresu, stoje vam na raspolaganju za sve savjete oko optimalne i prilagođene hranidbe kućnih ljubimaca.

Znanost nas uči da je za približno 50% oboljenja kriva nepravilna prehrana i neuravnotežena hranidba?
Husse poslovanje se bazira na individualnom pristupu svakoj životinji ovisno o njihovoj pasmini, dobi, aktivnosti i zdravstvenom stanju, te tako zajedno sa vlasnikom pronalazimo optimalnu i kvalitetnu hranu za njegovog ljubimca.

Husse ne koristi reklame već su naša reklama visokokvalitetni proizvodi i zadovoljni klijenti.
Husse nudi besplatno nutricionističko savjetovanje prema mjestu stanovanja i edukaciju vlasnika kućnih ljubimaca o pravilnoj i zdravoj hranidbi.

Tko je Husse?
Husse je Švedski proizvođač Superpremium hrane i proizvoda za kućne ljubimce.
U Husse proizvodima su prirodni i visokokvalitetni sastojci bez umjetnih bojila i konzervansa iz vlastite proizvodnje, koju nadzire tim veterinara i znanstvenika, sa velikim udjelom proteina životinjskog podrijetla i visoke probavljivosti. Ove godine slavimo 35 godina iskustva i postojanja. Prisutni smo u više od 50 zemalja svijeta i vodeća franšiza u pet food industriji. Dobitnici smo brojnih nagrada u kategoriji pet food iz kojih izdvajamo nagradu za svjetski brend godine 2019./20.

A tko je Branko Miličević?
Branko je ovaj vječito nasmijani i ljubazni gospodin s fotografija. Inače je iz Cerovca i franšizer je tvrtke Husse za Požeško – slavonsku.

“Spletom okolnosti sam završio na HZZ-u a ujedno saznao da Husse Švedski brend proizvoda za kućne ljubimce traži franšizere po županijama pa tako i u Požeško slavonskoj. Zainteresirao me Husse individualan pristup svakom ljubimcu i pomoć vlasnicima oko pravilne i zdrave hranidbe ljubimca jer sam i sam vlasnik dva psa i dvije mace i nikada nisam razmišljao o važnosti kvalitete hranidbe a u okvirima mojih financijskih mogućnosti. U ovoj cijeloj priči je bitno što Husse veterinari i znanstvenici prenose znanje redovitim edukacijama nama franšizerima kako bi mi što kvalitetnije pomogli vlasnicima kod odabira hrane. Osim kvalitetne hrane u ponudi imamo i poslastice, njegu opremu, besplatnu dostavu i stalno dostupnu hranu” – govori nam Branko.

Tko su Husse franšizeri?
Husse franšizeri su educirani nutricionisti koji se na svojim interaktivnim pultovima druže sa vlasnicima kućnih ljubimaca, provode istraživanja i edukaciju vlasnika kućnih ljubimaca o pravilnoj i zdravoj hranidbi kućnih ljubimaca.
Osnova poslovanja i vizija Husse je individualan pristup svakom ljubimcu kako bi se prema određenim parametrima pronašla optimalna hranidba.

Kako do Husse-a?
Gospodinu Branku možete se javiti u svako doba dana, on s osmijehom dolazi na Vaša vrata.
Kontakt broj na koji ga možete dobiti je 0954444079 ili na e-mail [email protected].

Više o Husse proizvodima možete pronaći i na stranici https://www.husse.hr/
Klikom OVDJE možete zapratiti i Facebook stranicu Husse Požeško – slavonske županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *