Nagrađeni najbolji učenici i mentori za postignute uspjehe u školskoj godini 2020./2021.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u ime Požeško-slavonske županije, zamjenik županice Ferdinand Troha u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega dodijelio je nagrade i zahvalnice učenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima koji su u školskoj godini 2020./2021. bili uspješni sudionici državnih natjecanja i smotri.

Nagrađen je 21 učenik osnovnih te 23 učenika srednjih škola kojima je osnivač Požeško-slavonska županija, zajedno sa njihovim mentorima koji su svojim trudom i zalaganjem prenijeli znanje svojim učenicima kako bi oni postigli ovako velike rezultate na brojnim natjecanjima.

„Kažu da je izvrsnost ta koja osigurava progres, a vi ste, kako je rečeno, ono najbolje što imamo u našoj županiji, najbolje što smo kroz obrazovni sustav postigli. Zahvaljujem prije svega mentorima, profesorima, ali i vama učenicima, te čestitam na vašem postignuću.“ – rekao je dožupan Troha te svima poželio čestit Božić te uspješnu i slijedeću školsku godinu.

Ravnatelj Glazbene škole Požega Alen Kovačević zahvalio je Požeško-slavonskoj županiji kao osnivaču na uručenim nagradama te čestitao svim nastavnicima i njihovim učenicima. „Mi ovdje najbolje znamo koliko je truda potrebno da bi se mogao pripremiti program za natjecanje i da bi se mogle osvojiti ovakve nagrade. Kada se spoje talent i upornost, upravo tada se događaju ovako lijepe i velike stvari.“ – istaknuo je ravnatelj Kovačević.

Izvor: PSŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *