Uskoro “novo ruho” ulice Ante Starčevića u Požegi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U jednom od naših prethodnik članaka pisali smo o negodovanju stanovnika Ulice Ante Starčevića u Požegi.
Stanovnici navedene ulice žalili su se na dinamiku i duljinu radova na poslovima komunalne aglomeracije u njihovoj ulici. Radovi u Ulici Ante Starčevića započeli su početkom proljeća protekle godine.
Isti su nastavljeni i tijekom ljetnih mjeseci. Onda je novi nastavak radova, prekapanje ulice započeo potkraj studenoga prošle godine.
Tako su se stanovnici ove požeške ulice naizmjenično “borili” s blatom i prašinom, neravninama i rupama, podlogama nasutim šljunkom, ma rekli bi sa svime i svačime. S druge strane “borba” je to bila i s bukom moćne građevinske mehanizacije.

Neizmjernom strpljenju pa kako nam rekoše sami mještani “njihovoj agoniji” konačno se nazire kraj. Radovi na rekonstrukciji Ulice Ante Starčevića u završnoj su fazi, a “obrisi” moderne i funkcionalne ulice koja će zadovoljiti sve zahtjeve ugodnog življenja u ovoj ulici itekako su i vidljivi i prepoznatljivi.
Mi, koji sve ovo promatramo “sa strane” rekli bi zaista se uz sve nabrojane nedaće isplatilo čekati.
Sada će mještani Ulice Ante Starčevića imati jednu od najljepših ulica našeg grada.

Kako se radi o početku kalendarske godine, nadamo se da će barem još pokoja ulica našeg grada do kraja godine zablistati kako smo u naslovu ovog članka istakli u “novom ruhu”.

Vjerujemo da će i naš gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić ubrzo “uigrati svoj tim” pa ćemo sve više moći objavljivati članke poput ovog o Starčevićevoj ulici.

Isto tako, vjerujemo da će naše nove pročelnice gradskih odjela ubrzo shvatiti da su se prihvatile odgovornih dužnosti. Očekujemo da će shvatiti da njihova “briga” sada nije samo jedno razredno odjeljenje neke područne škole, već sve građanke i građani grada Požege.

Nadamo se da će shvatiti da njihova “briga” nije samo jedna javna ustanova ovog grada, već sve javne ustanove i ostala komunalna infrastruktura ovog grada. Kada naše pročelnice dođu u “punu formu”, rečeno nogometnim rječnikom, tada će i njihovom “treneru” biti puno lakše iz utakmice u utakmicu dolaziti do pobjede i to prvenstveno na dobrobit svih nas “navijača” građanki i građana grada Požege, a koji su moglo bi se reći ujedno i “sponzori” ovog tima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *