zeljk

Glavić: Mitar Obradović proziva za zapošljavanje bez natječaja, a i sam je tako bio zaposlen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na današnjoj konferenciji za medije, saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić osvrnuo se na razne prozivke, ponajprije SDP-a i pojedinih medija.
Na temu prozivanja predsjednika SDP-a Požeško-slavonske županije mr.sc. Mitra Obradovića i zapošljavanju Domagoja Prše na mjesto direktora tvrtke Auretis Požega d.o.o. u vlasništvu Grada Požege koja upravlja odmaralištem u Baškoj, rečena je jedna jako važna i bitna činjenica, u kojoj se prije svega vidi licemjerje predsjednika SDP-a PSŽ.

“Stvarno je licemjerno da to pitanje postavlja SDP. Licemjerno je pogotovo zato što je predsjednik SDP-a, gospodin Obradović, 15.10.2010. godine u Tekiji zaposlen na radno mjesto “pomoćnik direktora za ekonomsko-pravne poslove”, s najvišim koeficijentom, prvim do direktora, bez raspisanog natječaja, na isti način na koji je Domagoj Prša izabran, odnosno imenovan za direktora trgovačkog društva Auretis. Da se razumijemo, i jedno i drugo je zakonito” – rekao je saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić.

O drugim aktualnim temama možete više saznati u videozapisu s današnje konferencije u nastavku članka.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)