[FOTO] Judo klub Slavonac organizirao prvi Međunarodni judo turnir “Kup Slavonica” u Čaglinu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Dana 22.9.2024. u Čaglinu je održan prvi međunarodni judo turnir “ Kup Slavonca” koji je okupio 299 natjecatelja, 21 klub iz 3 države ( Bosna i Hercegovina, Srbija i Hrvatska). Sve prisutne pozdravili su trener JK Slavonac, Robert Garc, načelnik Općine Čaglin, gospodin Dalibor Bardač i zamjenik županice Požeško- salvonske županije, gospodin Ferdinand Troha koji je ujedno i otvorio ovo natjecanje.

Judo klub Slavonac nastupio je s 18 natjecatelja te osvojio 24 medalje od čega 7 zlatnih, 7 srebrnih i 10 brončanih medalja. Zlatne medalje osvojili su: Bruno Bluha, Vanesa Zečević, Iva Čančar (u starijem uzrastu), Rafael Ćosić, Ivona Švajda (u svom i starijem uzrastu) i Lana Knaus.

Srebrom su se okitili : Bruno Bluha (u starijem uzrastu), Ivano Bošnjak, Filip Matošić, Iva Čančar, Ema Blagojević (u starijem uzrastu), Ella Lukas, Rafael Ćosić (u starijem uzrastu). Brončane medalje osvojili su : Ema Blagojević, Filip Šutić (u svom i starijem uzrastu), Petra Metić, Lucija Validžić, Mia Vojnović, Aleksandar Gruber, Ella Lukas (u starijem uzrastu), Ivano Bošnjak (u starijem uzrastu) i Nemanja Đukić. Također Bruno Bluha i Lana Knaus proglašeni su za najbolje natjecatelje u svom uzrastu. U ukupnom poretku klubova prvo mjesto osvojio je judo klub Braća Lukač iz Sarajeva, drugo mjesto judo klub Vinkovci, treće mjesto judo klub Olimp iz Vinkovaca, četvrto mjesto judo klub Slavonac iz Čaglina i peto mjesto judo klub Jigoro iz Jakšića.

Nakon velikog broja odrađenih turnira u Hrvatskoj i drugim zemljama , naši judaši su dobili priliku nastupati pred svojom publikom i dobiti gromoglasnu podršku s tribina od svojih obitelji, ali i svih posjetitelja s područja Općine Čaglin. Zahvaljujemo se Općini Čaglin. Općini Podcrkavlje i Požeško-Slavonskoj županiji kao generalnim sponzorima te svim ostalim sponzorima kluba koji su podržali naš turnir. Hvala svim roditeljima i djeci što su se uključili u organizaciju, te klubovima koji su doveli svoje natjecatelje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)