Darko Knežević – slavonski influencer: “Kanal Bećar priče su nastale iz šokačkog inata”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U moru brojnih YouTube kanala, od kojih realno gledajući velika većina nema nikakav značaj osim zagušavanja prostora i novih emisija kojima je cilj promovirati samo sebe, rodio se iz šokačkog inata jedan mali, ali hvalevrijedan kanal Bećar priče koji je ovih dana objavio i priču o Trgu i Muzeju bećarca u Pleternici. Pod idejom i dirigentskom palicom Darka Kneževića uz veliku potporu snimatelja Marka Kovačevića krenulo je snimanje zanimljivih priča istočno od Zagreba pa sve do Iloka. 

  • Krenuli smo jer nam je bilo dosta negativnih priča o Slavoniji i stalnih jadikovki, kukanja i žaljenja! Ideja je raditi pozitivne priče, gdje u opuštenoj atmosferi, kroz humor, zezanciju, sarkazam, u jednom malo drugačijem formatu, onako prijateljski porazgovaramo s poznatim, manje poznatim i potpuno nepoznatim ljudima čiju priču vrijedi ispričati i tako spremiti zauvijek – ističe Darko. 

Teme su im, kaže, doista različite, kao i sugovornici pa tu ima stvarno štošta, a poveznica i ono najbitnije je da su njihovi gosti, odnosno sugovornici sretni s onim što rade i baš uživaju u tome! 

Iako je termin influencer naširoko poznat, publici je dosta odbojan upravo iz razloga lošeg sadržaja stvorenog zbog brze popularnosti. Darkova priča je u tome bitno drugačija, stoga vjerujemo kako će uskoro postati prvi slavonski influencer, ali onakav kakav treba biti: sa temama od važnog značaja za Slavoniju i sa utjecajem koji on sam želi postaviti. 

  • Želja nam je da nakon što ostvarimo tih čarobnih 1000 pretplatnika napravimo barem jednom mjesečno priču o ljudima kojima treba pomoći, pa da njihovu situaciju okrenemo opet u pozitivnu priču!!! Ne želimo skupljati novac – ideja je da se npr. nekome tko želi raditi i kositi travu sumještanima, te tako zaraditi, jednostavno donira kosilica! Priču o nekome iz Oriovca, vidjeti će netko iz Vukovara i pokloniti kosilicu. Uspjeh ovisi o podršci gledatelja, njihovim prijedlozima i konstruktivnim kritikama – zaključuje Darko. 

Brojni radovi su iza njih već sada, a sve, kao i ove iz pleterničkog Muzeja možete pogledati na njihovom Facebook profilu i YouTube kanalu, a ukoliko vam se kanal sviđa dovoljno je kliknuti na Pretplati se i besplatno je, vama sitnica, a Darku i Slavoniji velika pomoć. 

Facebook: https://www.facebook.com/becar.price

YouTube: https://youtube.com/@becarprice?si=0_dQmZEK2LEIZRg7

Tekst i foto: Domagoj Katić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)