Požeški.hr danas slavi 3. rođendan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na današnji dan, prije točno tri godine, 8. listopada 2021. godine, s radom je započeo portal Požeški.hr. Žitelji županije su “još jedan portal” dočekali nevoljko, vjerujući da je i postojećih previše, dok su drugi pak komentirali pokretača, osnivača, odnosno glavnog urednika i vlasnika s podsmijehom i riječima: “ma šta će on”.

Danas, 1095 dana ili tri godine kasnije, portal Požeški.hr postao je jedan od vodećih portala Požeško-slavonske županije i nezaobilazan u svim sferama društva, kao i na raznoraznim događanjima. Na portalu je u tri godine objavljena nemala brojka od 8.856 članaka uključujući i ovaj. Na mjesečnoj razini portal i dalje broji od pola milijuna pregleda pa čak do nedavnog rekorda koji je broji više od 700 000 pregleda na mjesečnoj bazi prema podacima Google Analyticsa.
Na Facebooku portala Požeški.hr možemo se pohvaliti brojkom od 16.446 pratitelja u samo tri godine!

Kako ova objava ne bi bila duga, nezanimljiva i dosadna, završit ću je s riječima zahvale svim čitateljicama i čitateljima koji su portal Požeški.hr prepoznali i kojima je i danas, nakon tri godine prvi izbor u informiranju.
Tri godine od početka i dalje nismo “pali” pod nečiju palicu, naročito ne političku. S obzirom na to da nam na godinu dolaze i lokalni izbori, jedno je sigurno, svoj doprinos ćemo dati u pisanju o dobrim, a ponajprije lošim stvarima koje se radi na štetu svih naših žitelja županije, a ima ih.

Hvala vam drage čitateljice i čitatelji!
Glavni urednik portala Požeški.hr Mateo Pejaković

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)