Otvoreno Streetball igralište u Velikoj pod pokroviteljstvom igrača Hrvatske Lutrije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U petak 18. listopada otvoreno je streetball igralište u općini Velika, a otvorenju je prisustvovala pomoćnica direktora Regije Istok Hrvatske Lutrije Ksenija Vajtner te načelnik općine Velika Robert Hofman.

„Iznimno nam je drago otvoriti još jedno streetball igralište u nizu, jer smatramo da je ulaganje u sportske objekte najbolja vrsta ulaganja. Nadamo se da će ovo igralište postati novo omiljeno mjesto okupljanja za sve mještane“, izjavila je pomoćnica direktora Vajtner.

„Posebne pozdrave upućujem Hrvatskoj Lutriji čijom smo zaslugom danas ovdje. Ovaj projekt sufinanciran je s 12.000 eura od strane Hrvatske Lutrije, a naš je cilj bio doprinijeti potrebama naših sugrađana, držeći se mota kako su igra i sport neizostavan dio našeg života“ zahvalio je načelnik Hofman.

Hrvatska Lutrija raspisala je Natječaj za dodjelu sredstava za opremanje streetball igrališta. Prema uvjetima Natječaja slučajnim odabirom dodijeljena su sredstva za opremanje jednog streetball igrališta u jednoj općini ili gradu u svakoj županiji, a najveći iznos koji se mogao dodijeliti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji je 12.000,00 eura. Tako je Hrvatska Lutrija uložila preko 200.000,00 eura u streetball igrališta diljem zemlje.Ž

Tekst i foto: Hrvatska Lutrija

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)