Lažna mađarica sa samo nekoliko sastojaka

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Priprema

1.
Staviti sve da prokuha i maknuti sa peći te u to umješati kuhačom sport kekse(cijele) da upiju svu kremu.

Smjesu izliti u duboku tepsiju (oko 30×40 cm),poravnati i preliti glazurom.

2.
Vrhnje za šlag i čokoladu lagano mješajući otopiti na vatri-ne smije prokuhati,te izliti preko kolača.

Nek se na sobnoj temperaturi glazura stisne i zatim može u frižider ili na hladno mjesto.

Posluživanje
Rezati i posluživati kao i klasičnu mađaricu.

Sastojci
8 dl vode
5 žlica šećera
20 dkg čokolade za kuhanje
1 margarin
1 kg sport keksa-kraš

GLAZURA
0,5 litre vrhnja za šlag
20 dkg čokolade za kuhanje


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)