11 ljepotica u utrci za krunu Miss Požeško-slavonske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Ovaj vikend bit će izabrana nova Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023.  Jedanaest lijepih djevojaka natjecat će se u Kutjevu 24.rujna s početkom u 19 sati, a samo jedna od njih biti će proglašena Miss Požeško-slavonske županije i steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Jedinstveni Trg graševine omiljeno je mjesto na kojemu se okupljaju gosti i turisti iz svih krajeva Hrvatske i svijeta kada su u pitanju kutjevačke manifestacije stoga ne čudi da će se upravo na ovom mjestu održati i dugo očekivani izbor.

Službeni casting je održan, odabrane se djevojke već spremaju za izbor koji će voditi Branko Uvodić. U programu će nastupiti Amir Kazić Leo i Bernarda Bobovečki.

BIOGRAFIJE NATJECATELJICA:

Mirna Jakšić – 18 godina

Mirna dolazi iz Đakova i maturantica je Ekonomske škole. Ova mlada osamnaestogodišnjakinja je proglašena najboljom sportašicom škole, a sve to zahvaljujući predanom radu i trudu trenirajuci atletiku već 10 godina. Osim što je predana sportašica, jako se voli dodatno educirati, pa je zbog ljubavi prema make up-u završila tečaj za vizažista. Sjajno govori engleski jezik.  Zbog svoje komunikativnosti i znatiželje, prijavila se na izbor za Miss jer vjeruje da će steći novo iskustvo u svijetu mode i modelinga

Ana Butorac – 18 godina

Ova osamnaestogodišnja djevojka nam dolazi iz Požege, visoka je čak 185 centimetara i šteta što ne igra košarku jer bi sigurno bila sjajna, ali zato voli voziti bicikl i svaki slobodni trenutak rado provede krstareći na svom biciklu. Ana govori engleski jezik, a trenutno pohađa 4. razred Ekonomske škole. Jako voli izazove i prijava na izbor za Miss je jedan od izazova koji će joj sigurno donijeti puno lijepih trenutaka.

Lea Ilić – 22 godine

Lea nam dolazi iz Deževaca, ima dvadeset i dvije godine i završila je Srednju medicinsku školu. Trenutno je zaposlena u zdravstvenoj njezi u Požegi kao medicinska sestra. Jako voli pomagati drugima, a pogotovo onima kojima je pomoć potrebna, izuzetno je empatična i staložena osoba uvijek spremna uskočiti i pomoći. Lea je nekada trenirala judo i plesala folklor i jako voli pozornice i svjetla reflektora, a to je bio i jedan od razloga što se prijavila na izbor za Miss, nada se da će upoznati djevojke sličnih pogleda i razmišljanja. Odlično govori njemački jezik.

Anabela Berger – 17 godina

Sedamnaestogodišnja Požežanka pohađa srednju katoličku gimnaziju. Visoka je 170 centimetara i velika je zaljubljenica u košarku koju trenira već 8 godina u KK Plamen. Jako dobro govori engleski jezik i s obzirom na to da pohađa gimnaziju, uz sport nema previše slobodnog vremena. No, voli se družiti i upoznavati nove ljude, a to je bio jedan od motiva da se okuša i u svijetu mode i modelinga, nada se da će steći nova poznanstva i prijateljstva kroz ovo interesantno iskustvo.

Melanie Tajdan – 17 godina

Melanie dolazi iz Brestovca, pohađa Opću gimnaziju u Požegi. Melanie je visoka 163 cm i jako voli ples, već 6 godina pleše folklor u KUD – u Berda. Obožava putovanja i druženja, a i upoznavanja novih ljudi u čemu joj folklor podosta pomaže. Na izbor za Miss upravo se prijavila iz tog razloga, voljela bi upoznati mlade djevojke sličnih afiniteta i razmišljanja kao ona. Aktivno govori engleski i njemački jezik. Voli umjetnost i crtanje, pa joj je jedan od hobija i nail art u kojem ističe svoju kreativnost.

Lana Ilić – 18 godina

Lana dolazi iz Deževaca, ima 18 godina i trenutno pohađa obrtničku školu za kuhara. Voli isprobavati nova jela i eksperimentirati s namirnicama i jako se veseli kada uspije spojiti nespojivo u neku prefinu gastronomsku deliciju. Iako odlično kuha, fitness joj pomaže da ostane u savršenoj formi. Također je umjetnička duša i voli crtanje, dok odlično govori engleski jezik. Nada se da će na ovom izboru steći neka nova iskustva, upoznati neke nove ljude i naučiti nešto novo.

Emi Ančić – 19 godina

Emi nam dolazi iz Pakraca, ima 19 godina i studentica je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Visoka je 176 cm i bavi se modelingom te je članica modne agencije Talia model. Uvijek je voljela svjetla reflektora i showbiz pa se par godina bavila glumom. Ovo iskustvo će joj sigurno pomoći da upozna nove ljude koji će joj pomoći u svijetu modelinga u budućnosti. Emi jako voli jezike pa odlično govori engleski i njemački, a trenutno uči ruski i kineski jezik.

Enesa Radanović – 19 godina

Enesa dolazi iz Jaguplija ima 19 godina, završila je Ekonomsku školu – smjer komercijalist. Visoka je 171 cm i vrlo rado provodi vrijeme u teretani što se može vidjeti na njenoj odličnoj formi. Voli istraživati i vrlo je znatiželjna osoba, te je to jedan od razloga zašto se prijavila na izbor za Miss Požeško – slavonske županije. Želi upoznati svijet modelinga, mode i glamura. Enesa odlično govori engleski i njemački.

Ena Bandalo – 18 godina

Osamnaestogodišnja Ena dolazi iz Kutjeva, pohađa srednju školu u Pakracu za fizioterapeutskog tehničara. Brižna je i nježna duša koja svojim rukama radi čuda kada se netko ozlijedi. Dugo godina je trenirala badminton, a sada svoju kondiciju održava u teretani. Govori njemački jezik. Voli izazove i stjecanje novih iskustava tako da se s veseljem prijavila na izbor za Miss na kojem se nada da će upoznati novo ljude sličnih pogleda.

Leona Maroši – 23 godine

Leona nam dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Ova mlada dama je visoka 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitati i duge šetnje od minimalno 10 kilometara. Svoju formu održava i plivanjem dok joj je velika ljubav ples. Pleše uvijek i stalno i to ju čini sretnom i veselom. Odlično govori engleski jezik. Prijavom na izbor za Miss želi vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura iz blizine.

Kasandra Javor – 22 godine

Ova mlada dvadeset dvogodišnja studentica komunikologije, medija i novinarstva dolazi iz Valpova. Svjesna je moći medija i komunikacije kroz odnose s javnošću tako da joj je velika želja nakon završetka fakulteta zaploviti u tim vodama. Smatra da joj prijava na izbor za Miss samo može pomoći tako da se poveže s ljudima iz medijskih krugova koji prate ovaj izbor. Kasandra odlično govori engleski jezik, a velika ljubav joj je crtanje, dok se u slobodno vrijeme rado prihvaća šivaće mašine i napravi za sebe neku lijepu kreaciju. Slobodno vrijeme također voli iskoristiti vozeći bicikl ili vježbanjem u teretani.

 FOTO: PR Direkcija Miss Hrvatske

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)