112: Upozorenje na opasne vremenske pojave za Hrvatsku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


DANAS, 21. 7. 2023.
Crveno upozorenje na grmljavinu u regijama: Rijeka, Gospić, Karlovac, Zagreb -nevrijeme praćeno jakim i olujnim vjetrom, intenzivnim pljuskovima, moguće i tučom.
Narančasto upozorenje na grmljavinu u regiji: Osijek – nevrijeme praćeno jakim i olujnim vjetrom, intenzivnim pljuskovima, moguće i tučom očekuje se navečer i prema kraju dana.
Žuto upozorenje na grmljavinu u regiji Knin – u noći mogući izraženi pljuskovi na Sjeveru Dalmacije. Narančasto upozorenje na vrućinu u regiji Dubrovnik i Split.


SUTRA, 22. 7. 2023.
Narančasto upozorenje na vrućinu u regiji: Dubrovnik
Žuto upozorenje na vrućinu u regiji: Split
Narančasto upozorenje na grmljavinu u regijama: Osijek i Zagreb – u noći i ujutro te ponovno u drugom dijelu dana moguće je jače grmljavinsko nevrijeme s jakim vjetrom, obilnom kišom i tučom.
Žuto upozorenje na grmljavinu u regijama: Karlovac, Gospić i Rijeka moguće je grmljavinsko nevrijeme praćeno jakim vjetrom, obilnijom kišom te tučom.


Izjava o odricanju odgovornosti:
Zbog prirode i složenosti meteoroloških procesa, ne mogu se predvidjeti i pravodobno izdati upozorenja na sve opasne pojave, a mogu se pojaviti i odstupanja prognoza i upozorenja od stvarnih događaja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *