18. Malonogometni turnir Grada Požege održat će se u subotu, 05. ožujka 2022. u SD Tomislav Pirc

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

POŽEGA – Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege u subotu, 05. ožujka 2022. organizira tradicionalni, 18. Malonogometni turnir Grada Požege povodom obilježavanja Dana grada Požege i Grgureva (12. ožujak).

Turnir će se održati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc od 8,00 do 17,00 sati., a natjecat će se kao i svaki puta malonogometne ekipe gradskih ustanova i poduzeća

Malonogometni turnir Grada Požege se neprekidano održavao do 2004. – 2020., a prvi put nije održan 2021. zbog protuepidemioloških mjera Stožera Civilne zaštite.

Naslov pobjednika brani ekipa Policijske uprave Požeško – slavonske koja je u finalu 17. turnira odigranog 07. 03. 2020. rezultatom 4:0 bila bolja od Tekije dok je treće mjesto tada osvojila ekipa Color emajla koja je bila bolja od Magme. 

Policijska uprava osvojila je i turnir održan 2019. godine dok je 2018. najbolja bila ekipa Color emajla. 

Prvi dio turnira igrat će se po skupinama, utakmice se igraju 2×10 minuta, a u slučaju neriješenog rezultata izvodit će se penali radi stjecanja prednosti u međusobnom omjeru. Polufinalne utakmice, susret za treće mjesto i finale igrat će se 2×12 minuta.

Izvor: Požeški športski savez

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika