Kuglač Novih nada Robert Bakić položio za trenera kuglanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Najmlađi senior Kuglačkog kluba Nove nade Robert Bakić i službeno je ovih dana postao trener kuglanja sa potrebnom diplomom. Troškove školovanja podmirio mu je Požeški športski savez. Mladi trener Robert tako će se već od 01. 07. uključiti u rad Škole kuglanja KK Nove nade i Požeškog športskog saveza gdje će pomagati iskusnom treneru Željku Lončaru – prenosi Požeški športski savez.

U organizaciji Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade i ovog ljeta na Gradskoj kuglani održat će se besplatna Škola kuglanja za učenice i učenike osnovnih škola. Riječ je o petoj generaciji polaznika Škole kuglanja u našem gradu namijenjenoj mlađim generacijama, a ovogodišnja škola će trajati od 01. do 30. srpnja 2022.

Škola kuglanja provodit će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati, a termini će biti usklađeni sa Školom plivanja. Sve informacije o Školi kuglanja mogu se dobiti kod voditelja programa Željka Lončara koji je i trener u Kugačkom klubu Nove nade (099 7070 746). Polaznici od opreme trebaju imati majicu, hlačice i tenisice, a škola kuglanja je potpuno besplatna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *