20-godišnji Požežanin Antonio Čiko jedan od najuspješnijih u Hrvatskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

S jedva 20 godina života, Požežanin Antonio Čiko ostvaruje velike rezultate i uspjehe.

Ovaj mladi motociklist koji se natječe kao član Moto kluba “Sokol” Požega, prošle godine osvojio je pojedinačno treće mjesto u Hrvatskoj!

Prošle sezone, vozio je s relativno starim motorom i ostvario zapažen rezultat, ove godine s novim motorom Yamahom R6 (2022. godina) želi “napasti” titulu prvaka Hrvatske.

Velika pomoć i podrška Antoniu su majka Ivana i otac Goran, a uz roditelje financijsku pomoć za kupovinu novog motora bili su i prijatelji, sponzori i moto klub “Sokol”.

Važno je napomenuti da je Antonio veliki stručnjak i u poslu koji voli i koji osim utrka radi najbolje što zna, a to je posao automehaničara koji obavlja u servisu kod svog oca.

S obzirom na to, da je ovo zaista skup sport, nadamo se da će ubuduće Antoniu podršku pružati i Grad Požega na čelu s gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem koji je u nekoliko navrata pokazao da za mlade i sport itekako ima sluha.

Bivše vlasti su pojedinim natjecateljima čak i kupovale motocikle, pa se nadamo da će svojevrsnu financijsku “injekciju” dobiti i ovaj motociklistički virtuoz, kojemu želimo u ovoj sezoni puno uspjeha i da Požeško-slavonska županija postane bogatija za još jednog državnog prvaka!

Uvjereni smo u takav ishod, no sve je na Antoniu, s toga, sretno!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika