20-godišnji Požežanin Antonio Čiko postao viceprvak Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer su u Požegi na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Hrvatske u cestovnim moto utrkama riješena pitanja prvaka i viceprvaka Hrvatske u klasi 600 SST.
Tako je prvak Hrvatske postao vječiti rival našeg vozača, Loris Majcen, dok je viceprvak postao Požežanin Antonio Čiko. Kažemo vječiti rival jer bolje upućeni znaju da se upravo ova dva vozača svaku utrku lavovski bore za prvu poziciju i da zbog njih ostatak vozača pada u drugi plan.

Naš Antonio je 20-godišnji mladi i talentirani vozač u klasi 600 SST te vozi za požeški Moto klub “Sokol”.
Prošlu sezonu završio je kao 3. u Hrvatskoj, a odmah nakon takvog odlično ostvarenog rezultata s 19 godina, majka Ivana i otac Goran te nekolicina prijatelja i sponzora, zajednički je Antoniu kupila novu Yamahu R6 (2022.).
Ovu sezonu Antonio je jučer zaključio kao viceprvak Hrvatske i važno je napomenuti da je Antoniova Yamaha standardna, dok će za sljedeću sezonu biti prilagođena isključivo za utrke.
S motociklom prilagođenim isključivo za utrke, uvjereni smo da će, uz dužno poštovanje prema aktualnom prvaku, novi prvak države biti upravo Požežanin Antonio Čiko koji je u gotovo svim utrkama ove sezone bio bolji, no kad protivnik ima više konjskih snaga, uzaludno je biti bolji vozač.
S toga ovom mladom, perspektivnom i talentiranom vozaču čestitamo na drugom mjestu u državi i želimo mu puno sreće u sljedećoj sezoni u kojoj će Požega biti bogatija za prvaka više!
Antonio bravo i sretno na današnjoj utrci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *