23-godišnjak s 2,10 promila bježao policiji, na kraju se zabio u zid

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U nedjelju 17. prosinca 2023. oko 2.55 sati u Požegi u Ulici kralja Zvonimira, vozač koji je upravljao osobnim automobilom oglušio se na zvučne i svjetlosne signale službenog vozila i nastavio vožnju kolnikom Primorske ulice u suprotnom smjeru nakon čega je skrenuo u Županijsku ulicu u suprotnom smjeru gdje je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika te udario prednjom lijevom stranom vozila u metalnu ogradu i betonski zid. Nadalje je utvrđeno da je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,10 promila upravljao 23-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Brestovac te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Trenkovoj ulici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)