25-godišnjak izazvao prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije osobe i djeca

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U ponedjeljak 13. studenoga 2023. oko 16.20 sati između mjesta Poljana i Gaj, 25-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz zavoja pretjecao je osobni automobil, a da nije vodio računa o razlici između brzine kretanja svog vozila i brzine kretanja vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela vozila kojim je upravljao 25-godišnjak u prednji lijevi dio osobnog automobila, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja. Nakon udara oba vozila su završila u putnom kanalu. 

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dvoje djece i 47-godišnjakinja koji su se nalazili kao putnici u vozilu kojim je upravljala 32-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena, a protiv 25-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva te prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Primorskoj ulici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)