34-godišnjak iz Požege iz osobnih automobila krao novčanike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio četiri kaznena djela „Krađa“.
Naime, osumnjičeni je dana 27. ožujka 2019. u jutarnjim satima u Požegi u Vranovačkoj ulici iz otključanog osobnog automobila otuđio novčanik u vlasništvu 74-godišnjakinje u kojem su se nalazili dokumenti, novac i bankovne kartice.
Zatim je dana 17. rujna 2021. na području Požege iz osobnog automobila otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac u vlasništvu 56-godišnjaka. Također je utvrđeno da je dana 2. studenoga 2021. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Ulici sv. Roka iz otključanog osobnog automobila otuđio torbicu u kojoj su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac u vlasništvu 28-godišnjaka, dok je 3. veljače 2022. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Ulici Antuna Mihanovića iz otključanog osobnog automobila otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti, bankovne kartice i novac u vlasništvu 29-godišnjakinje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *