FOTO: Božićni domjenak Požeško-slavonske županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Sinoć je u velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije održan tradicionalni Božićni domjenak.
Domaćini domjenka bili su županica Požeško-slavonske županije, gospođa Antonija Jozić i gospodin Vinko Kasana, predsjednik Županijske skupštine Požeško-slavonske županije.

Prvi je govor održao predsjednik Županijske skupštine gospodin Vinko Kasana koji je prisutnima zahvalio na dolasku i pozdravio ih u ime svih vijećnica i vijećnika Požeško-slavonske županije te naglasio da su nešto prije domjenka na održanoj županijskoj skupštini izglasali prvi Proračun u ovom sazivu.
Na posljetku je svima zaželio sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

Zatim je goste na Božićnom domjenku koji je ove godine nešto manji i u skladu s epidemiološkim mjerama, pozdravila županica Antonija Jozić i iskazala zahvalu na dolasku te se osvrnula da su osim izglasanog Proračuna donijeli i još jedan vrlo važan strateški dokument a to je “Plan razvoja Požeško-slavonske županije”.
Županica Jozić naglasila je da niti elementarne nepogode niti korona virus nisu uspjele pokolebati poduzetnike s područja Požeško-slavonske županije i da bilježimo veći broj zaposlenih nego prije godinu dana. Na kraju je svima poželjela sretan Božić i uspješnu 2022. godinu.

Na posljetku je Prečasni Ivica Žuljević, prisutne pozvao na molitvu te im također poželio sretan i blagoslovljen Božić i Novu godinu punu Božjeg blagoslova.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *