71-godišnjak i 46-godišnjak pijani skrivili prometne nesreće, 71-godišnjak pobjegao

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U nedjelju 22. siječnja 2023. oko 17.50 sati u Požegi na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Sokolove, 71-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nepropisno je skretao udesno te prešao u suprotnu prometnu traku i udario lijevim bočnim dijelom vozila u zadnju lijevu stranu osobnog automobila marke „Volkswagen“, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnjak koji je zaustavio vozilo u namjeri uključivanja u Ulicu Matice Hrvatske.
Nakon udara 71-godišnjak je napustio mjesto događaja, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 22.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 46-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao vozilom na obilježeno stajalište vozila javnog prijevoza, sletio na travnatu površinu i nogostup, a potom udario desnim bočnim dijelom vozila u betonski zid.
Protiv 46-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *