Nakon našeg članka, brzom reakcijom rupe “zakrpane”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prije svega pet dana pisali smo članak pod nazivom “Za što točno direktor Tekije d.o.o. prima više od 17 tisuća kuna neto plaću?” a navedeni članak možete pročitati ovdje.
U tome članku, osim što smo se pitali o (ne)radu direktora Tekije d.o.o. Ante Bekića, pitali smo se i prozvali ga zbog rupe u Runjaninovoj ulici, kao i u Ulici Svetog Josipa u Požegi. Dok je u Runjaninovoj rupa bila “friška”, ona u Svetog Josipa je ostavljena gotovo dva mjeseca.

Nakon apela građana tih ulica, a našeg javnog prozivanja za (ne)rad direktora gradske tvrtke Tekija d.o.o. gospodina Ante Bekića, svega pet dana nakon objave našeg članka, usudili bi se reći brzom reakcijom a tijekom današnjeg dana, rupe su u cijelosti “zakrpane”.
Isto tako u Ulici Svetog Josipa izvođač radova je sanirao i nekolicinu manjih rupa koje su se nalazile u istoj ulici, s čime su zasigurno usrećili stanovnike i olakšali im svakodnevne “muke” te bi ovim putem izvođača, tko god da je bio, pohvalili.

Je li direktor Bekić reagirao zbog toga što smo ga stavili na “stup srama” ili ga je gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić dobro “izribao”, ostaje nepoznato.
Bilo kako bilo, drago nam je da smo ponovno pomogli građanima, a za direktora se nadamo da će drugi put sam rješavati ovakve stvari kako mu mi ne bi na isto trebali ukazivati.
S obzirom na to da ima više od 17 tisuća kuna neto plaću, takve stvari mu se ne bi smjele događati jer treba uvijek biti svjestan one stare narodne, a ona kaže: “Nitko nije nezamjenjiv.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *