Godinu i tri mjeseca od obećanja, radova i dalje nema, dobri smo im samo za izbore

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Dana 18. srpnja 2023. godine objavili smo članak pod nazivom “Očajna “pješačka staza” u Frankopanskoj ulici ne ukazuje na to da smo u 2023. godini“. Danas, 15 mjeseci, odnosno godinu i tri mjeseca nakon objave članka, apsolutno ništa se nije promijenilo. Staza, odnosno put koji je ostao od nekadašnjeg nogostupa i dalje svakodnevno uzrokuje glavobolju brojnim ljudima koji tamo svakodnevno prolaze, a ponajprije probleme zadaje majkama koje guraju dječja kolica, kao i starijim osobama.

Prema definiciji, pješačka staza je prometnica namijenjena za pješake ali ne i motorizirana vozila. Na žalost, ovaj dio Frankopanske ulice, odnosno ovaj najgori dio koji kreće od kućnog broja 140 pa na dalje, ne može se svrstati u definiciju pješačke staze. Zemlja, komadi asfalta, trava i kamenje te utabani putić je sve što je ostalo od nekadašnjeg nogostupa.

Čitatelji su nas na ovaj njihov problem podsjetili jer je obećano da će problem biti saniran. Budući da se problemu nije pristupilo i da apsolutno ništa nije započeto, čitatelji, a stanovnici Frankopanske ulice u Požegi potpuno opravdano negoduju i ljute se jer su ponovno izigrani.
“Godinu i tri mjeseci od objave vašeg članka i obećanja da će radova biti, radova nema i očito neće ni biti. Mi smo očito nebitni četiri godine, dobri smo samo onaj jedan dan kad dolaze političari pred izbore prodavati svoja obećanja i laži koja se nikad ne ispune i još jedan dan kad su izbori. Vama hvala što ste ukazali na naš problem, problem zbog kojeg se nerijetko vidi da netko i padne, zbog lošeg terena, naročito starije osoba, ali kao da je to nadležne briga, da je kod njihove kuće već bi riješili. Grad Požega se hvali radovima staze u Zagrebačkoj ulici gdje ima svega par kuća, a ovdje gdje je naseljeno ko’ šipak, nula bodova. Moja poruka za njih je jedna, a to je sramite se, ako obraza uopće imate” – poručio je ljutiti stanovnik Frankopanske ulice.

Za kraj ostaje nada da će Grad Požega i njegove nadležne službe ovom problemu ubrzo pristupiti jer je žalosno da se na ovakav problem ponovno moralo ukazivati i da stanovnici ulice, najvećeg grada u Požeško-slavonskoj županiji, u 2024. godini imaju ovakve probleme i ovakav nogostup.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)