ADVENT U POŽEGI Koncerti Vojka V, Silente, Vesne Pisarović i drugih

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Ovogodišnji koncept „Adventa u Požegi“ pod sloganom “svjetlucav & sjajan” trajati će od 2. prosinca 2023. godine pa sve od 7. siječnja 2024. godine temeljit će se na kulturnoj, zabavnoj i glazbenoj ponudi, te uključivanju lokalne zajednice u osmišljavanje programa koji će oživjeti centar Požege. Od 03. do 31. prosinca centar Požege, kao i cijele Zlatne Slavonije, postat će mjesto susreta, druženja, stvaranja novih uspomena i istinskog blagdanskog ugođaja kojeg vam donosimo bogatim programom namijenjenim svim uzrastima. Čarolija koja Požegu i Požeško – slavonsku županiju tijekom Adventa pretvaraju u bajkovito mjesto prepuno topline, veselja,  gastronomskih užitaka, plesa, zabave, druženja i romantike, bit će prisutna na svakom koraku, a možete ju u potpunosti iskusiti tijekom cijeloga mjeseca prosinca” – navode iz Turističke zajednice Grada Požege.

Izvođači koji će u prosincu nastupati u Požegi, u sklopu manifestacije “Advent u Požegi” biti će Vojko V, Silente, Vesna Pisarović, Soulfingers & Mario Petrekovoć, DJ Topa i brojni drugi o čemu ćemo uskoro pisati više.

Uskoro nam slijedi prva po redu velika manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege pod nazivom “Martinje i Okusi jeseni” koja će se održati 11. studenog 2023. u Požegi, a u sklopu se održavaju nadaleko poznate Kestenijada i Bučijada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)