Anketni upitnik o stambenim potrebama građana putem društveno poticajne stanogradnje POS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Pozivaju se svi građani koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja putem kupnje stana iz Programa društveno poticajne stanogradnje (POS) da se odazovu ovom pozivu te popune Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticajne stanogradnje – POS, a sve u cilju početka aktivnosti potrebnih za realizaciju predmetnog programa na području Grada Požege.

Program poticajne stanogradnje (POS) se bavi izgradnjom stanova za potrebe kreditno sposobnih građana sa prosječnim platežnim mogućnostima koji nemaju riješeno svoje stambeno pitanje, a nisu u mogućnosti samostalno riješiti problem kupnje stanova po tržišnim uvjetima.

Više o samom Programu poticajne stanogradnje pročitajte na službenim web stranicama Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Ispunjen i potpisan upitnik potrebno je dostaviti u pisarnicu Grada Požege, Trg Svetog Trojstva 1 ili na E-mail adresu: [email protected]

Anketni upitnik može se preuzeti u pisarnici Grada Požege, Trg Svetog Trojstva 1, kao i na službenoj web stranici Grada Požege.

Anketni upitnik – PREUZIMANJE…

Rok za predaju popunjenih anketnih upitnika je 25. studenog 2022. godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)