Automobilom sletio u Veličanku, ozlijeđene ostavio u vodi, a on se dao u bijeg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

“U nedjelju 27. kolovoza 2023. oko  8.05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, stranih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku i prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 70-godišnjak.

Nadalje, vozač osobnog automobila marke „Honda“ je nakon toga udario u  metalni stup s prometnim znakom i sletio u korito rijeke Veličanke, dok je vozač osobnog automobil marke „Volkswagen“ sletio u putni kanal. 

U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz „Honde“ teško, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja.

Protiv nepoznatog vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ i za njim tragaju policijski službenici” – priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege uz fotografije s mjesta događaja javljaju sljedeće:

“Dežurna druga smjena JVP Grada Požege NV(3/1) dana 27. kolovoza 2023. godine u 08:21 sati izlazi na Tehničku intervenciju na prometnici Požega – Mihaljevci u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila od kojih je jedno završilo u koritu rijeke Veličanke, a drugo uz prometnicu te su dvije osobe ozlijeđene. Vatrogasna smjena je iznesla teže ozlijeđenu osobu iz korita rijeke i njenom transportu do vozila HMP, te smo izvršili odspajanje vozila sa akumulatora.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)