Automobilom sletio u Veličanku, ozlijeđene ostavio u vodi, a on se dao u bijeg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

“U nedjelju 27. kolovoza 2023. oko  8.05 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, nepoznati vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, stranih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku i prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 70-godišnjak.

Nadalje, vozač osobnog automobila marke „Honda“ je nakon toga udario u  metalni stup s prometnim znakom i sletio u korito rijeke Veličanke, dok je vozač osobnog automobil marke „Volkswagen“ sletio u putni kanal. 

U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač je lakše ozlijeđen, a 30-godišnji putnik iz „Honde“ teško, dok je nepoznati vozač napustio mjesto događaja.

Protiv nepoznatog vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ i za njim tragaju policijski službenici” – priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Požege uz fotografije s mjesta događaja javljaju sljedeće:

“Dežurna druga smjena JVP Grada Požege NV(3/1) dana 27. kolovoza 2023. godine u 08:21 sati izlazi na Tehničku intervenciju na prometnici Požega – Mihaljevci u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila od kojih je jedno završilo u koritu rijeke Veličanke, a drugo uz prometnicu te su dvije osobe ozlijeđene. Vatrogasna smjena je iznesla teže ozlijeđenu osobu iz korita rijeke i njenom transportu do vozila HMP, te smo izvršili odspajanje vozila sa akumulatora.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *