Boksački klub Graciano nakon poplave sutra ponovno otvara svoja vrata!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U posljednjoj poplavi koja je pogodile područje grada Požege, na žalost, stradao je i Boksački klub “Graciano” s više od 20 godina tradicije, klub predvođen iskusnim trenerom Željkom Krpanom.
Kako u jednom stihu pjesmice stoji: “Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može”. Upravo to dokazalo je i vodstvo kluba uz pomoć nekolicine članova i prijatelja kluba. Klub već od sutra kreće s radom, a na stranicama BK Graciana, uz fotografije obnovljenog prostora priopćili su sljedeće:

“Otvaramo u ponedjeljak!

Hvala Željku Mitoviću i Požeškom sportskom savezu, Zrinku Budimiru i njegovom poduzeću Unius d.o.o., Bruni Knježeviću, Iliji Marijanoviću, Miji Vukeliću, Gimnastičkom društvu Sokol, Taulandu Totaju i njegovoj pekarni Dan Noć i Mateu Pejakoviću i njegovom portalu Požeški.hr na nesebičnom radu saniranja štete od poplave i opremanju kluba. Hvala i svima ostalima koje smo možda izostavili u ovoj objavi, a sudjelovali su ovoj akciji. Hvala i našim boksačima koji su na dan poplave izbacivali kantama vodu iz podruma.
Bez svih Vas nebi išlo.
Ljudi najjači ste.
#malazemljavelikogsrca”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)