Besplatna škola nutricionizma u našoj županiji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Husse tim veterinara dolazi u našu županiju kako bi svim zainteresiranim vlasnicima kućnih ljubimaca pružili besplatnu edukaciju o pravilnoj i uravnoteženoj hranidbi pasa i mačaka.
Glavni cilj edukacije je pomoći i osvijestiti vlasnike kućnih ljubimaca koliko je zdrava hranidba bitna za dug, sretan i zdrav život njihovih ljubimaca.

Husse je švedski brend hrane za kućne ljubimce s više od 35 godina tradicije. Husse hrana je proizvedena prema tradicionalnim skandinavskim receptima i razvijena od pažljivo odabranih sastojaka. Husse proizvodni proces je pod stalnom veterinarskom kontrolom kako bi klijentima pružili visoku kvalitetu proizvoda.
Glavni temelj brenda Husse je nutricionizam, a uz stručan tim veterinara i nutricionista svakom ljubimcu pristupaju individualno birajući hranidbu prema njegovoj pasmini, dobi, aktivnosti te zdravstvenom stanju.

Ne postoji hranidba prilagođena određenoj pasmini, već samo hranidba prilagođena potrebama i zdravstvenom stanju pojedine životinje.
Iskoristite priliku i prijavite se već danas u Husse školu nutricionizma kako bi stečenim znanjem mogli pomoći vašem ljubimcu da zdravo jede i bude što duže uz vas.
Prijaviti se i saznati više informacija možete na e-mail [email protected] ili na kontakt broj 0954444079 (Branko).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *