BK “Graciano” primio sportsku opremu od Hrvatskog boksačkog saveza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U Slavonskom Brodu, u prostorijama Sportskog saveza i Ustanove za gospodarenje športskim objektima SB, upriličena je svečanost podjele paketa sportske opreme Hrvatskog boksačkog saveza za slaovonskobrodske i slavonske klubove.

Komplete opreme predstavnicima klubova podijelili su predsjednik HBS-a Bono Bošnjak i dopredsjednik general Mladen Mikolčević i uz Božićne i novogodišnje čestitke zaželjeli da se uz zajedništvo i zajedničko djelovanje svih klubova još podigne kvaliteta i brojnost boksača u Slavonskom Brodu i slavonskim županijima koje imaju bogatu tradiciju, te koji su hrvatskom boksu ponosno podarili niz velikih imena i bili nositelji izvrsnosti.

To potvrđuju i rezultati Gabrijela Veočića koji je bio i naš najuspješniji predstavnik na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu i spada u red najperspektivnijih mladih boksača u srednjoj kategoriji u Europi.

Komplete opreme preuzeli su predstavnici klubova: BK Osijek, BK Posavina kuna, BK Beli Manastir, BK Brod, BK Graciano, BK Radnički, BK Kutina, BK Mladost, BK Borovo i BK Nova Gradiška.

Ispred požeškog boksačkog kluba “Graciano”, paket je primio mladi trener Robert Krpan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika