BLINK beauty studio Barbare Pranjić slavi 1. rođendan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Mlada poduzetnica i vlasnica salona BLINK beauty studio koji se nalazi u Požegi u ulici Kralja Krešimira 9a Barbara Pranjić, od prošle godine, točnije od 2.11.2021. uspješno vodi svoj salon iz kojeg izlaze brojne zadovoljne klijentice.
U svom salonu nudi usluge izrade noktiju (trajni lak, gellack, gel) te šminkanja.
Iskustva u ovom poslu ima više od 4 godine, nakon što je završila Veleučilište u Požegi smjer Računovodstvo, odlučila se na veliki korak i postala vlasnica malog biznisa koji od prvog dana uspješno posluje.
Radno vrijeme salona do kraja godine je PONEDJELJAK/SRIJEDA/PETAK 14-21, UTORAK/ČETVRTAK 9-16, SUBOTA 8-13, NEDJELJA/PRAZNICI – ne radi.
Sljedeće godine radno vrijeme će biti PONEDJELJAK/UTORAK/SRIJEDA 14-21, ČETVRTAK/PETAK 8-16, SUBOTA/NEDJELJA I PRAZNICI – ne radi!

Sve informacije o salonu možete naći na Instagram profilu, kao i na Facebook stranici. Za termine se također možete javljati na navedene stranice ili putem sms/wapp/viber na broj 095/316-4664 ili posjetiti salon.
Najvećim dijelom u salonu radi s Noir Cosmetics proizvodima koji su joj se pokazali kao najbolji izbor za izdržljivost i kvalitetu, te je i ambasador tog brenda koji se razvija sve više i više.
Kako sama kaže “Ako radiš posao koji voliš, nećeš imati niti jednog dana rada”, što pokazuje svakog dana izvrsnim radovima koje možete vidjeti na stranicama Instagrama i Facebooka. Ako se posao bude razvijao ovolikom brzinom, kaže da bi u skoroj budućnosti mogla zaposliti curu koja bi radila iste usluge kao i ona.
Posjetite i uvjerite se i sami u kvalitetu rada ove mlade djevojke kojoj je tek 23 godine.
Samo nebo je granica.
Ovom prigodom Barbari čestitamo 1. obljetnicu i želimo ih još puno!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *