Zbog čega ravnatelj OŽB Požega Ivan Vukoja ignorira portal Požeški.hr?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Jučer su svi mediji iz Požeško-slavonske županije a čak neki i izvan granica županije bili pozvani i prenijeli samopromociju dr.sc. Ivana Vukoje, ravnatelja Opće županijske bolnice Požega.

Možete pretpostaviti da mi kao portal naravno nismo bili pozvani jer mi nismo iz one plaćene ekipe koja piše hvalospjeve, a to je u ovoj prigodi jedino bilo potrebno i poželjno te su upravo takvi predstavnici medija i pozvani.

Požeški.hr koji piše činjenice, iznosi istinu i argumente nije dobro došao na samopromocije.
Kako smo mogli pročitati iz drugih (podobnih) portala, osim samog sebe, ravnatelj Vukoja je naravno hvalio i sadašnjeg gradonačelnika a bivšeg ravnatelja dr.sc. Željka Glavića.

Teško je zaključiti je li ravnatelj Vukoja bahat ili samo uplašen, s obzirom na to da smo u nekoliko navrata Općoj županijskoj bolnici Požega poslali upite koji mu možda baš nisu po volji ili je pak ljutit i frustriran jer smo Povjereniku za informiranje Republike Hrvatske kojeg bira Hrvatski sabor i koji je nadležan kada neka institucija krši zakon i ne odgovora medijima na upite, prijavili zbog ignoriranja naših upita prema Upravnom vijeću Studentskog centra u Požegi, u kom je nećete vjerovati predsjednik upravo ravnatelj OŽB Požega dr.sc. Ivan Vukoja!

Ravnatelj OŽB Požega dr.sc. Ivan Vukoja je i predsjednik Udruge narodnog zdravlja “Andrija Štampar”.
Pitamo se kako ravnatelj Vukoja uspijeva sve predsjedničke funkcije obavljati uz zahtjevnu i odgovornu dužnost ravnatelja OŽB Požega?

Kako je ovo bilo zaista nekorektno i neprofesionalno, mi se nećemo spuštati na tu razinu i uzvraćati na isti način.

Naš je posao prenositi informacije prema našim čitateljicama i čitateljima pa ćemo ubrzo pokazati tko je s kime u kakvoj rodbinskoj korelaciji i kako rođaci “drže” ključne pozicije u javnim institucijama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika