Boksački klub “Graciano” Požega na sparingu kod boksačkog kluba “Brod”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Na inicijativu predsjednika Boksačkog kluba Brod Mateja Pudića, klub je organizirao javni sparing za boksačke klubove iz Slavonije.

Na prvom sparingu pojavilo se tridesetak boksača i boksačica, pa su među ostalima svoje prve mečeve (sparinge) odradili i najmlađi boksači početnici: Marin Zeleni (2015. godište) iz BK Brod, Gabrijel Pranjić (2013. godište) iz BK Brod i Lovro Bilješković (2011. godište) iz BK Gracijana Požega.

Cilj javnog sparinga je podići kvalitetu boksa na području cijele Slavonije i ovo je u tu svrhu prvi javni sparing u organizaciji Boksačkog kluba Brod.

Slijedeći javni sparing zakazan je početkom ožujka i vjeruje se da će odaziv biti još bolji, razgovara se i o inicijativi da se održavaju redovito jednom mjesečno, sve u korist napretka slavonskog, a tako i cijelog hrvatskog boksa.

Ukoliko se osnuje Slavonija liga, bio bi to zasigurno velik napredak za boksački sport u Slavoniji.

Na javnom sparingu u Slavonskom Brodu, sudjelovali su i boksači iz Graciana: Petar i Lovro Bilješković, Ante Drežnjak, Dominik Budoš, Matej Markota i Niko Horvat uz pratnju trenera Željka i Roberta Krpana.

Foto: Hrvatski boksački savez

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika