Božićni domjenak za građane – podijeljeno gotovo tisuću porcija perkelta od soma

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U organizaciji Obrtničke komore Požeško – slavonske županije i Udruženja obrtnika, uz potporu Grada Požege i Turističke zajednice, danas je u požeškoj šetališnoj zoni održan Božićni domjenak za građane na kojemu je podijeljeno gotovo tisuću porcija perkelta od soma.

– Ovo je osma godina kako u prigodi Božića pripremamo tisuću porcija hrane za naše građane, no to je samo jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Unatoč pandemijskoj godini bilježimo rast broja otvorenih obrta te rast zaposlenih. – naglasio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk.

Uz predstavnike obrtnika, blagdanski objed dijelili su ispred Grada Požege gradonačelnik dr. sc Željko Glavić i zamjenik Borislav Miličević, a pridružili su im se i požeško-slavonska županica Antonija Jozić sa zamjenikom Ferdinandom Trohom.

– Lijepo je ovo predbožićno vrijeme. Zahvaljujući obrtnicima i njihovom angažmanu, okupili smo se, proveselili i družili. Nadam se da će taj običaj trajati i u sljedećim godinama. – rekao je gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić uputivši dobre želje svim okupljenim građanima. Zahvalu obrtnicima, ali i čestitke građanima uputila je i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Izvor: Grad Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika