Božićni sajam Adventa u Požegi i blagdanska akcija „1000 radosti – svi ste pozvani“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Uoči Božića, devetu godinu za redom, obrtnici u suradnji s partnerima organiziraju prigodni domjenak za građane koji će se održati u subotu 24. prosinca 2022. u šetališnoj zoni od 11 sati kada će biti podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma.

 Obrtnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požega i Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika u suradnji s Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požegom i Gradom Pleternicom, povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana i ove godine organiziraju prigodnu akciju „1000 radosti – svi ste pozvani“.
-Ovo je jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Potvrđuje to i tekuća godina, jer obrtništvo bilježi pozitivne pomake, povećano je otvaranje novih obrta, kao i zapošljavanje kod obrtnika. Također, pozivamo građane Požege i Pleternice kao i sve građane Požeško-slavonske županije da se pridruže ovoj predblagdanskoj akciji i besplatno kušaju pripremljeno jelo.- kazao je predsjednik Obrtničke komore Zlatko Špirnec.

 – Uz ovu hvalevrijednu akciju, Badnjak će nam uveličati i doček Djeda Božićnjaka te besplatna vožnja kočijom od 10 do 12 sati. Najavila bih ovom prilikom i Božićni sajam u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege koji će se od 22. do 24. prosinca održati u šetališnoj zoni. Suveniri, božićni ukrasi, kuglice i lampice, igračke, pletene košare, proizvodi od meda, zlatovez, nakit, razne delicije našeg kraja samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg sajma na kojemu će svatko moći pronaći ponešto za svoj ukus. Tu su i brojni popratni programi i glazbeni nastupi koji Vas očekuju za vrijeme trajanja sajma – rekla je pročelnica Petrović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *