Bravo maturanti, bravo Komunalac Požega: Sve očišćeno, nema ni tragova jučerašnjoj Norijadi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Jučer je na prostoru nekadašnjeg atletskog stadiona, iza Gimnazije u Požegi održana manifestacija pod nazivom Norijada 2022.

Norijadu su organizirali Savjet mladih Požeško – slavonske županije i Savjet mladih Grada Požege dok su otvorenju Norijade prisustvovali i zamjenik županice Požeško – slavonske županije Ferdinand Troha i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović.

Norijadu 2022. će zasigurno pamtiti stotine i tisuće maturanata koji su jučer završili svoje srednjoškolsko obrazovanje. Norijada je obilježena u tonu smijeha, plesa i veselja.

Danas smo obišli prostor gdje se jučer održala ova manifestacija i sve je kao “polizano”. Nigdje niti traga da se jučer na tome mjestu nešto događalo. Ovim putem bi svakako pohvalili maturante koji nisu pretjerivali s bacanjem smeća uokolo, a naročito pozdravili i pohvalili djelatnike tvrtke Komunalac Požega d.o.o koji su svojom brzom intervencijom i predanim radom “mjesto zločina” doveli u prvobitno stanje. Čini se da je direktor Lovrić pohvatao “konce” i da stvari sada funkcioniraju onako kako bi i trebale. Lijepo je da za promjenu nismo morali prozivati nikoga nego da se čišćenju pristupilo od jutarnjih sati. Bravo. U nastavku možete vidjeti i fotografije koje dokazuju da je sve odrađeno kvalitetno i profesionalno :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *