“Bravo” za izvođača radova: Novi kružni tok se već raspada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kružni tok (rotor) u sklopu rekonstrukcije državne ceste D-38, onaj na zapadnom dijelu gradu, na križanju ulica Cerničke, Šijačke i Luka puta završen je 6. travnja 2021. godine, izvijestili su tada ponosno iz Grada Požege.
Radovima, čiji su investitor Hrvatske ceste, na navedenim se lokacijama u potpunosti riješila mreža podzemne infrastrukture te su sagrađeni novi nogostupi, biciklistička staza i ugibališta za autobuse, što se očekivalo da će zasigurno pridonijeti većoj sigurnosti svih sudionika u prometu.

Danas 4. srpnja 2022. godine, isti kružni tok se doslovce već počeo raspadati i iz njega su počelo “kocke” ispadati van na dva mjesta i na taj način ozbiljno ugrožavati sigurnost u prometu ali i sigurnost pješaka grada Požege.
Izvođač tog dijela radova za Hrvatske ceste bila je požeška tvrtka PROMET GRAĐENJE d.o.o. koji su ovakvim poslom zasigurno napravili odličnu reklamu za svoj posao. Nadamo se da je barem za ove radove neka ozbiljnija garancija postignuta i da Požežanke i Požežani i ovu sanaciju neće morati podmirivati, odnosno da neće biti plaćeno novcem poreznih obveznika.
Ako se za nešto više od godinu dana počelo raspadati, što možemo očekivati za nekoliko godina?
Možda novi kružni tok (rotor)?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *