Brigadir Mile Valentić novi zapovjednik požeške vojarne

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U požeškoj vojarni 123. brigade HV održana je svečana primopredaja dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike, Zapovjedništva za potporu.

Dosadašnji vršitelj dužnosti zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike, pukovnik Damir Grgurić s ponosom je istaknuo kako je suradnja s pripadnicima središta bila iznimna. Također je zahvalio na potpori general-pukovniku Mladenu Fuzulu i Zapovjedništvu za potporu. Naglasio je i uspješnu provedbu obuke u 2021. godini usprkos pandemiji COVID 19.

„Zahvaljujem se na uspješno provedenim svim aktivnostima u Središtu za obuku i doktrinu logistike te Vam želim uspjeh u profesionalnoj karijeri i Vašim obiteljima„ – rekao je.

U svom obraćanju, novi zapovjednik Središta, brigadir Mile Valentić zahvalio je pukovniku Damiru Grguriću na suradnji te naglasio važnost SzOiDL prilikom obučavanja pripadnika Hrvatske vojske rekavši – „Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju da zapovijedam ovako važnom postrojbom. Središte zasigurno direktno utječe na veliki dio sposobnosti OSRH stoga stalno moramo biti svjesni i unaprijeđivati provođenje zadaća koje su u potpori misije postrojbe. Svaki pripadnik HV, pa tako i pripadnici SzOiDL moraju biti spremni za cjeloživotno učenje, vojno-stručno osposobljavanje i stjecanje novih kompetencija. Uvođenjem novih sustava u Oružane snage moramo biti spremni za izazove koje donose nova sredstva. Sve svoje vrijeme i stečeno iskustvo u dosadašnjem radu primijeniti ću u cilju unapređenja sposobnosti SzOiDL i postrojbi HV „

Zamjenik zapovjednika Zapovjedništva za potporu brigadni general Ivan Raos zahvalio je pukovniku Damiru Grgurić na vođenju i profesionalnoj organizaciji rada Središta – „Brigadir Mile Valentić je odgovoran, častan i izniman časnik koji će zasigurno dobro voditi postrojbu. Pred vama je odgovorna zadaća provedbe obuke te vam želim puno sreće u budućem radu u moje ime i zapovjednika Zapovjedništva za potporu” – prenosi OSRH.

Novi zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike Požega brigadir Valentić, ujedno je preuzeo i mjesto zapovjednik vojarne 123. brigade.

Brigadiru Valentiću čestitamo i želimo mu puno uspjeha u radu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika