Bruna Simić prva je beba s područja Požege rođena u 2023. godini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Bruna Simić, prva je beba rođena na području grada Požege u 2023. godini. Bruna se rodila 2. siječnja u 17:35 i treće je dijete sretnih roditelja, majke Ivane i oca Gorana Simića iz Požege. Dok je prvo novorođeno dijete s područja naše županije Klara Sikiđić, rođena također 2. siječnja 2023. godine u 16:05 te je drugo dijete u obitelji Nikoline Petranović i Mateja Sikiđića iz Jakšića.

S prigodnim darovima, danas su ispred Opće županijske bolnice županica Antonija Jozić i gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić te načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević čestitali na prinovama ponosnim očevima u društvu ravnatelja bolnice dr. sc. Ivana Vukoje.

– Čestitam prvorođenoj bebi u našoj županiji, ali kao gradonačelnik Požege čestitam i svojim sugrađanima na prvorođenoj bebi. Čestitam Bruni dolazak među nas u Požegu. Ovo su lijepi događaji, pogotovo u vrijeme kada svi imamo dojam, ali i brojke potvrđuju, da nas je manje nego prije te da je novorođene djece sve manje u nizu godina. Nadam se da će ovakvih lijepih događaja stoga u budućnosti biti sve više. Nastojimo stvarati uvjete da se ovdje u Požegi može lijepo živjeti i nadamo se da će do doprinijeti tome da imamo i više mladih stanovnika – rekao je gradonačelnik.

– Pridružujem se čestitkama. Dakle, prvorođena stanovnica Požeško-slavonske županije je djevojčica Klara, a prvorođena Požežanka je mala Bruna. Neka budu sretni i ispunjeni blagoslovom koraci koje će vaše djevojčice činiti u djetinjstvu i svom životu. Dobri su pokazatelji da su tri bebe rođene u prva tri dana nove godine u našim bolnicama i nadam se da su to doista dobri pokazatelji za nastavak godine – kazala je županica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *