Bruno Horvat izlazi iz SDP-a

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Priopćenje gospodina Horvata, prenosimo u cijelosti:

“Veličina čovjeka leži u činjenici što će ostaviti iza sebe a ne za sebe.
Poštovani sugrađani s današnjim danom i formalno izlazim iz SDP-a te prestaje moje članstvo.
Bavljenje politikom shvaćao sam ozbiljno i odgovorno u smislu pro-aktivnog djelovanja te predlaganja programa i projekata koje imaju dugoročne reperkusije na budućnost što se je najbolje očitovalo kroz moj mandat vijećnika u Županijskoj Skupštini Požeško-slavonske županije te kandidata za mjesto dožupana.
Iskreno vjerujem  da sam svojim djelovanjem dokazao da politika ne mora biti destruktivna djelatnost bez obzira s čije strane stola dolazili prijedlozi.  

Kroz svoje političko djelovanje zalagao sam se i predlagao brojne projekte ili nadopune početnih aktivnosti od kojih su mi bile važe; ceste Velika-Jankovac, izgradnja hotela i bazena u Velikoj, rekonstrukcija ceste Bučje-Lovčić, projekt kuća “Graševine”, revitalizacija dvorca u Trenkovu, rekonstrukcija pruge Čaglin-Našice, rekonstrukciju državne ceste D38 kroz Požegu, revitalizacija skijaških staza  “Zvečevo”, “Jankovac” i “Nevoljaš”, sufinanciranje prijevoza studenata prema Osijeku, rekonstrukcija stadiona NK “Slavonije”, rekonstrukcija nogostupa u Jakšiću, revitalizacije gospodarskih zona (Kaptol, Čaglin, Jakšić, Velika), rekonstrukcija Veličkog “Starog grada”, sufinanciranje studentskog standarda na Veleučilištu te izgradnja Studentskog doma itd.
Većina ovih inicijativa je prihvaćeno te je u postupku realizacije. Organizacija gdje vlada nerad, nered, jednoumlje i samoljublje nisu mjesto gdje se mogu ostvariti te realizirati projekti ili neke društvene promjene s čime i svako moje političko djelovanje postaje besmisleno.

Politika je rad za opće dobro a ne za dobro jednog čovjeka. Ovim činom moje društveno, kulturno, turističko, humanitarno i sportsko djelovanje zasigurno neće prestati već će se nastaviti i dalje s još većim žarom za moj Grad Požegu i Požeško-slavonsku županiju.
Još vam jedno veliko hvala na podršci koju ste mi davali sve ove godine bez koje ne bih mogao ništa postići.

Veličina čovjeka leži  u činjenici što će ostaviti iza sebe a ne za sebe.

S poštovanjem.
Bruno Horvat, struč.spec.oec”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)