Budi navijač, a ne razbijač!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Naša Osnovna škola Zdenka Turkovića u petak 17. veljače s početkom u 9:35 sati obilježit će Dan ružičastih majica na nešto drugačiji način nego što je to bilo proteklih godina – prenosi Kutjevački.hr.

U suradnji s djelatnicima MUP-a Požeško-slavonske županije i Gradom Kutjevom bit će organiziran fair play turnir u igri „Čovječe ne ljuti se“ u prostorima školske dvorane. Na turniru će sudjelovati učenici matične škole uz ekipe iz partnerskih organizacija. Cilj ovakvog načina obilježavanja Dana ružičastih majica je edukacija učenika o vršnjačkom nasilju i njegovoj prevenciji, razvijanje tolerancije i poticanje na zajedništvo s naglaskom na važnost društvenih odnosa i zajedništva u njima te poštivanje fair playa. Prije samog natjecanja biti će organiziran prigodni glazbeni i edukativni program. Na kraju turnira dijelit će se nagrade za pobjednike turnira, najbolji fair play poteza turnira te najuspješniji edukativni transparent.

U nastavku fotografije s predstavljanja projekta na Laganini FM Požega na kojem su sudjelovali ravnatelj škole Milorad Bandalo, predstavnica Grada Kutjeva Matea Bilić te predstavnici PU Požeško-slavonske Nikolina Janković i Goran Matijević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *