Caffe bar Vanilla uz nove vlasnike postaje prvi cocktail bar u Požegi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Početkom svibnja ove godine mladi ugostiteljski tandem Petar Petrović i Stjepan Kaurinović preuzeli su već postojeću firmu obitelji Adžić – Caffe bar Vanillu. Zbog dugogodišnje tradicije istoimenog ugostiteljskog objekta, nakon preuzimanja su se odlučili zadržati postojeći naziv. Međutim, dotadašnji kafić su odlučili preodjenuti u novo ruho i pokrenuti jednu sasvim novu priču, nepoznatu za Požegu i Požeštinu.

Petar ističe kako se želja za otvaranjem vlastitog ugostiteljskog objekta javila tijekom studiranja i usmjerenja u području menadžmenta u ugostiteljstvu. Istu želju gajio je i njegov dugogodišnji prijatelj Stjepan koji broji deset godina rada u ugostiteljstvu. Kako sve započinje malim koracima, a gradi se u pratnji velike ambicije, nakon obostranog rada i odricanja njihov san je postao stvarnost.Radno vrijeme: pon-čet od 7:00 do 23:00h, pet-sub od 07:00-02:00 te ned od 08:00-23:00h. Idealna lokacija na potezu gradskog trga i ulaska u pješačku zonu.
Dečki naglašavaju kako im je želja stvoriti mjesto koje će se pamtiti po najboljoj kavi u gradu, ali i očaravajućim koktelima. Ovaj Cocktail bar & lounge bar Vanilla poziva pripadnike svih generacijskih skupina da pronađu nešto za sebe i dopuste si užitak.

Stoga što prije zapratite njihovu Facebook i Instagram stranicu na kojoj možete pratiti novosti i ponudu, a čije poveznice dostavljamo u nastavku objave.

Facebook profil: Vanilla Cocktail bar & lounge bar
Instagram profil: Vanilla Cocktail bar & lounge bar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)