Čarobni advent podno Papuka otvara svoja vrata danas na blagdan svetog Nikole

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U Velikoj će zasjati najposebnija blagdanska priča – Ninina čarobna Shhhuma – u kojoj će od 6. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. posjetitelji uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, klizalištu, glazbenim večerima i zabavnom programu, a sve to na samom ulazu u Park prirode Papuk.

Zimska idila u bajkovito ukrašenom Aquaparku Shhhuma započet će svečanim paljenjem lampica i puštanjem lampiona na blagdan svetog Nikole u utorak 6. prosinca, što će označiti početak novog, ali istom toplinom pripremljenog doživljaja najljepšeg doba godine u TZ Zlatnom Papuku i Zlatnoj Slavoniji.

Drugu godinu za redom, mjesec dana zimske i blagdanske radosti u Nininoj čarobnoj Shhhumi pružit će posebno osmišljena i proširena zona zabave u kojoj će najmlađi moći uživati u klizalištu i bogatom programu za djecu – nastupima, animacijama, druženju s Djedom Mrazom i dočeku Nove godine u podne uz simbolično puštanje balona. Ovaj advent upotpunit će i izvrsna gastronomija i delicije lokalnih proizvođača, OPG-ova i ugostitelja s područja Zlatne Slavonije. Posjetitelji Ninine čarobne Shhhume moći će kušati domaće proizvode, vrhunska vina i džinove, ali i izvrsne specijalitete i slastice u više od 20 gastro kućica. Bogatu ponudu domaćih i autohtonih specijaliteta, upotpunit će klasične slatke i slane blagdanske delicije.

Mjesec dana punih čari adventa, zimskih radosti i nezaboravnih uspomena očekuju sve posjetitelje Ninine čarobne Shhhume, ali i čitave Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka.

Program Ninine čarobne Shhhume: www.shhhuma.com
Više informacija na: www.visitslavonia.hr i www.zlatni-papuk.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *