Ćevapi u krumpiru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Sastojci:

– 10 ćevapa
– 10 manjih krumpira
– mješavina sušenog povrća, papar
– vrhnje za kuhanje ili kajmak

Priprema:

Krumpire ogulite, operite i izbušite im sredinu veličine ćevapa. Krumpire začinite i pouljite, zatim u udubljenu sredinu stavite po ćevap i posložite ih u posudu za pečenje. Pecite na temperaturi od 200 C oko 40 minuta. Svakako tijekom pečenja provjeravajte po nekoliko puta kada je jelo pečeno. Po želji pred kraj pečenja jelo možete preliti vrhnjem za kuhanje ili staviti kajmak.

Prenosi gospodarskilist.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *