ČIN ČIN House: Dobro došli kod Zeba i Gospočića u Nininu čarobnu Shhhumu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Drugu godinu za redom, mjesec dana zimske i blagdanske radosti u Nininoj čarobnoj Shhhumi pružit će posebno osmišljena i proširena zona zabave u kojoj će najmlađi moći uživati u klizalištu i bogatom programu za djecu – nastupima, animacijama, druženju s Djedom Mrazom i dočeku Nove godine u podne uz simbolično puštanje balona. Ovaj advent upotpunit će i izvrsna gastronomija i delicije lokalnih proizvođača, OPG-ova i ugostitelja s područja Zlatne Slavonije. Posjetitelji Ninine čarobne Shhhume moći će kušati domaće proizvode, vrhunska vina i džinove, ali i izvrsne specijalitete i slastice u više od 20 gastro kućica. Bogatu ponudu domaćih i autohtonih specijaliteta, upotpunit će klasične slatke i slane blagdanske delicije.

Jedna od 20 gastro kućica je i ona pod nazivom ČIN ČIN House u kojoj će vas nasmiješena i dobro raspoložena lica obitelji Gospočić i obitelji Zeba svakodnevno dočekati od 16:00 sati. Kućica je smještena u centralnom dijelu Aquaparka Shhhuma i nemoguće ju je ne primijetiti kao što su je na jučerašnjem otvorenju primijetili brojni posjetitelji Ninine čarobne Shhhume.
Osim ljubaznosti i osmijeha mladih ljudi, u ponudi su i domaće ljute kobasice u pecivu, roštiljke u pecivu, ali i neizostavne božićne fritule. Okrjepu možete pronaći u vidu koktela, kuhanog džina i naravno nezaobilaznog kuhanog vina, najpopularnijeg pića adventa.
S toga, nemojte dugo razmišljati, nego posjetite Nininu čarobnu Shhhumu, iskoristite svoje slobodno vrijeme i dok djeca budu uživala na klizalištu, odrasli će uživati u okrjepi u ČIN ČIN Houseu.
Živjeli i ČIN ČIN!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *