Članovi Atletskog kluba Požega nastupili na 4. Garčin Trailu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


GARČIN – U subotu, 01. 07. na izletištu Grabovac u općini Garčin održan je 4. Garčin trail. Natjecatelji su imali mogućnost birati između tri ponuđene utrke i to na 5,5 ; 12,5 i 22 kilometara. Članovi Atletskog kluba Požega nastupili su i na ovoj utrci u velikom broju posebice ako se zna da je već počelo vrijeme godišnjih odmora – prenosi Požeški športski savez.

Najviše natjecatelja bilo je na utrci od 12 kilometara na kojoj su od članova AK Požega nastupili Matija Petričević, Antun Nigović i Josip Marić.

Matija Petričević je u jakoj konkurenciji zauzeo 2. mjesto čime je dokazao izvrsnu formu ne samo na cestovnim utrkama već i na trail stazama. Antun Nigović je zauzeo 8. mjesto, a Josip Marić 21.

Svakako treba istaći da je na istoj utrci 1. mjesto osvojio Antonio Đurčević koji je ovaj puta nastupao za RC Kotlich Dive SB.

Na kratkoj utrci za AK Požega nastupili su Petar Kelemović i Tanja Paripović.

Petar Kelemović je osvojio izvrsno 2. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji. Od Požežana nastupio je još Aleksandar Buranji na 12 km. U dječjim utrkama nastupili su Patricia Petričević i Dominik Buranji. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)