Članovi Atletskog kluba Požega nastupili na utrkama u Baranji i Sisku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POPOVAC / SISAK – I tijekom proteklog produženog vikenda požeške trkačice i trkači nisu mirovali. Tako je u baranjskom selu Popovac i na susjednom Banskom brdu, u subotu, 10. lipnja održana “Baranja Night Trail 2023.”, uvijek zanimljiva noćna utrka na kojoj natjecatelje na start doveze traktor – prenosi Požeški športski savez.

Na stazi od deset kilometara natjecatelje su čekali komarci, blato, prolasci kroz rudnike i naravno noć. Uvijek vrlo zanimljiva i privlačna utrka i ove godine je privukla preko 100 natjecatelja, a od članova Atletskog kluba Požega nastupile su Milka Blažević i Ivana Zelenika. Nastupio je i Krešimir Valentić koji je uspio osvojiti 1. mjesto na kratkoj stazi.

Povodom proslave Dana Sisačko-moslavačke županije, u petak, 09. lipnja održana je utrka Mali maraton Sisak-Trebarjevo dužine 15 kilometara. To je tradicionalna utrka koja je organizirana u spomen na braću Radić.

Tamo je kao član AK Požega nastupio Franjo Herijan i utrku otrčao za 1:12.31 zauzevši 9. mjesto u kategoriji do 40 godina u konkurenciji 23 trkača. 

Sudjelovao je i Požežanin Goran Ugrčić (1:06.50), član AK Sljeme koji je osvojio peto mjesto u kategoriji 40+. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)