Članovi Atletskog kluba Požega u protekla dva tjedna nastupili na brojnim utrkama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POPOVAC / OTOČAC / KARLOVAC / SLAVONSKI BROD / NAŠICE / VALPOVO / STARIGRAD PAKLENICA – Iza članova Atletskog kluba Požega su dva vikenda puna brojnih i dobrih nastupa. U subotu, 11. 06.u Popovcu je održan Baranja Night Trail na kojem su Vesna Janković i Krešimir Valentić zauzeli 2. i 4. mjesto. Vesna je ovim rezultatom još više učvrstila vodstvo u ukupnom poretku Slavonsko – baranje trail lige.

Istog dana su Ivan Vitenberg i Đuro Inok trčali cenere u Otočcu i Karlovcu gdje su obojica odlično otrčali i napravili svoj osobni rekord na ovoj dionici. U subotu, 18. 06. požeški atletičari nastavljaju s utrkama u Slavonskom Brodu, Našicama, Valpovu i Paklenici.

Tanja Paripović je u Slavonskom Brodu trčala noćni Kros u Tvrđavi na stazi dugoj 4 kilometra. Lapovac Backyard Ultra (Našice) donio je još bolje rezultate gdje je Ivan Vitenberg probio magičnu granicu od 100 km i na stazi proveo punih 15 sati.

Valpovu je počela još jedna Valpovačka ljetna liga trčanja gdje je Đuro Inok prvo kolo otvorio utrkom na 10 km, a Vesna Janković je pobijedila na dionici od 5 km.

Krešimir Valentić bio je na Velebit Ultra Trailu koji je prolazio kroz Nacionalni park Paklenica i na kraju zauzeo ukupno 7. mjesto, a o utrci je rekao sljedeće : “Velebit trail! Iako sam trenirao za marathon odluka organizatora je bila da otkaže tu utrku i sve koji to žele prebaci na kraću stazu od 24km. U nedostatku motiva mjenjam kategoriju na 14.km. Teren je bio brutalan + visoka temperatura odlučio sam ići opušteno. Ipak raste adrenalin i malo po malo nakon početnog starta napredujem. Nakon nekoliko padova odlučujem ići opreznije i tako završavam kao 7. u ukupnom poretku. Više nego zadovoljan nakon borbi sa ozljedama i oporavkom nakon Istre i ne treniranja za tako kratke utrke.”

Na utrci Kros u Tvrđavi (8 km) u Slavonskom Brodu Franjo Herijan osvojio je 3. mjesto i tako upotpunio dobre rezultate požeških atletičara u dva protekla trkačka vikenda. 
(Foto : Vesna Janković, Tanja Paripović, Đuro Inok, Ivan Vitenberg, Krešimir Valentić, Franjo Herijan)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *