Članovi Karate do kluba Požega osvojili pet medalja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Članovi Karate do kluba Požega protekli vikend su otvorili i natjecateljsku sezonu sudjelujući na natjecanju koje je održano u Modriči, a radilo se od 1st WKC Balkan Campionships za kadete, juniore i seniore te Kupu za djecu u organizaciji World Karate Confederation.
Trener Zdenko Oroz na natjecanje je vodio 11 natjecatelja, a radilo se je o djeci od 8 do15 godina starosti koja marljivo treniraju u Pleternici.

“Sretan sam i ponosan na našu ekipu. Ovo natjecanje nam je zapravo bila uvertira za mjesec studeni kad putujemo u Makedoniju ,na nekoliko dana, kako bi sudjelovali na Europskom karate kupu u organizaciji Europske Wado Kai federacije. Što se tiče ovog natjecanja, moram pohvaliti sve natjecatelje našeg kluba, a to su Ivano Baketarić, Lovro Holek, Ana Katić, Antonio, Gabrijel i Mateo Keleminec, Kokić Mihael i Patrik, Kolundžić Roberto i Josip i Ivan Milković. Svi su oni moji pobjednici i sretan sam i ponosan na njih.

Što se tiče našeg uspjeha, kući smo se vratili i s medaljama, pa je tako Antonio Keleminec bio najuspješniji i osvojio je prvo mjesto u kategoriji borbe, a on je ujedno i naš najmlađi natjecatelj koji je nastupio u kategoriji dječaka od 8-9 godina, Ana Katić je osvojila drugo mjesto u katama ,u svojoj starosnoj kategoriji, Ivan Milković je osvojio dva treća mjesta, u borbama i katama, te Ivano Baketarić koji je osvojio treće mjesto u borbama.”

Na Europsko prvenstvo članovi kluba putuju 10. studenog i osim redovitih treninga trenutno je u tijeku i prikupljanje donacija za putovanje i natjecanje koje se održava u Makedoniji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *