Crna Gora razmontirala Hrvatsku i ubila nam skoro svaku nadu za prolazak dalje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Najviše se u ovoj utakmici istaknuo vratar Nebojša Simić koji je bio spektakularan na golu Crne Gore

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Crne Gore 32:26 u prvoj utakmici drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva. Hrvatska je ovim porazom praktički ostala bez šansi za prolazak u polufinale. Možemo proći samo teoretski.

Nakon što je uz Nizozemsku bila najugodnije iznenađenje prvog dijela natjecanja, Crna Gora je nastavila s odličnim rezultatima i na otvaranju drugog kruga. Nažalost, pobjedom protiv Hrvatske.

Desetkovana koronom, Crna Gora je na startu prvenstva poražena od svjetskih prvaka Danaca 30:21. Ali je zatim dobila Sjevernu Makedoniju sa 28:24, te na kraju šokirala Sloveniju sa 33:32 i poslala je kući. Pobjednički niz nastavila je i protiv Hrvatske pobijedivši neočekivano lako sa šest razlike.

Hrvatska je loše otvorila susret, no još je gore završila utakmicu. Crnogorska vrsta je u 13. minuti povela s dva gola razlike (5:3),u 28. minuti je imala četiri gola viška (13:9), a na koncu poluvremena i velikih šest razlike (15:9). U nastavku susreta Hrvatska je u nekoliko navrata smanjila na četiri gola zaostatka, no u posljednjih 10 minuta ušli smo sa čak osam golova zaostatka (20:28).

Drugi nastup hrvatski rukometaši će imati u subotu u 20.30 protiv Danske – prenosi RTL.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika